top of page

5 nyttige ressurser for renholdsbransjen!


  1. www.renholdskonferansen.no Renholdskonferansen og messen som skal holdes den 22-23 oktober er nå klar for påmelding, og jeg anbefaler deg å gå inn på konferansens hjemmeside og gjøre deg bedre kjent med program og forelesere. Alle forelesere er nå nærmere presentert, og som du kan se så blir dette en særdeles innholdsrik konferanse. Utstillerplassene er snart fulltegnet, og deltagerpåmeldinger kommer inn både fra renholdsfirma, offentlige etater og private.

Meld dere på snarlig, så er dere sikret plass. Og, medlemmer har 10% rabatt på deltageravgiften.

  1. www.cleanstore.no Vår nettbutikk er nå åpnet for handel. Butikken er enkel å benytte. Du registrerer dere som kunde, får deretter tilsendt påloggingsinfo, og du er klar for handel, med varene levert på døren etter et par dager. Butikken holder meget gode priser for medlemmer!

  2. Kalkulasjonshjelp. Mange ønsker å levere små og store anbud, men mangler ofte tid for å gjøre dette arbeidet. Du finner mange dokumentmaler som du kan benytte i vår dokumentsamling. Nytt nå er at vi også kan tilby kalkulasjonshjelp for medlemmer. Vi kalkulerer priser for renholdet, som vårt forslag, så kan du selv avgjøre ytelser, timepriser mm. Tjenesten koster kr 480,- pr time. Ta kontakt om du ønsker hjelp, eller trenger mer info

  3. www.cleaner.no Norges eneste offentlige godkjente skole for renhold. Gjør deg kjent med våre nettkurs, og vurder hvorvidt våre kurs kan benyttes for opplæring også hos dere. Rabatterte priser for medlemmer

  4. www.cleaning.no Vi har lagt ut en oversikt på samarbeidspartnere for medlemmer. Disse partnerne gir ekstra gode betingelser for våre medlemmer, og vi anbefaler at du tar kontakt for mer info fra den enkelte partner.

Anbefalte poster
bottom of page