top of page

Renholdskonferansen nærmer seg


Renholdskonferansen nærmer seg, og vi er nå stolte over å kunne presentere vårt program for alle deltagere. Dette blir to meget innholdsrike fagdager, med nyttige foredrag, faglige diskusjoner, spennende utstillinger og ikke minst et møtested for å utvikle gamle og nye relasjoner. Fortsatt usikker på om du skal delta? Les litt om to av våre foredragsholdere, og klikk deg inn på programmet for mer informasjon og påmelding.

Siri Berntsen har lang og bred erfaring som rådgiver i markedsføring via digitale og sosiale medier for bedrifter og har drevet egen nettbutikk og personlig merkevare. Siden 2006 har hun hjulpet bedrifter med synlighet og muligheter med salg og markedsføring på nett. På konferansen vil hun dele sine erfaringer med hva som ikke virker, og hva som virker best ved markedsføring på sosiale medier.

Erik Rødder har arbeidet i nærmere 20 år i AB Solutions, og vært med på å bygge selskapet opp fra å være et lite lokalt Bergensselskap, til bli et dominerende landsdekkene facility services selskap. Erik vil med grunnlag i sin årelange erfaring som markedsdirektør trekke noen spennende linjer inn mot fremtidens renholdbedrifter, og diskutere rundt konferansens siste tema «Hvem blir fremtidens vinnere innen renhold?»

Velkommen til konferanse & messe 24-25 okt.

Anbefalte poster
bottom of page