top of page

Kompetanseutvikling med fleksibel læring


cleaning.no renholdskonferanse 24-25 oktober vil daglig leder Trond Husby gi deg en oversikt på dagens moderne pedagogiske muligheter innen opplæring i renholdsfaget og renholdsledelse.

Renholdsbransjen er preget av at renhold er «ferskvare», hvor høyeste prioritet som oftest er å få utført arbeidet effektivt og i samsvar med avtalte frekvenser og kvalitetsmål. Arbeidgivere er likefullt pliktig til å gi sine medarbeidere nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt yrke, mens erfaring viser at dette ofte kan være vanskelig å gjennomføre nettopp på grunn av tidspress.

Moderne undervisningsmetoder har nå tatt spranget fra de gode gamle brevkursene, til dagens moderne nettbaserte undervisningsplattformer. Det er nå faktisk mulig å gjennomføre nettstudier inntil mastergrad for enkelte retninger. Cleaning.no er landets eneste offentlig godkjente skole for renholdsom tilbyr fleksibel utdanning i form av nettstudier, nettstudier kombinert med stedbaserte samlinger og andre fleksible tilpasninger. Trond vil i sitt foredrag forklare nærmere for deg hvordan nettskolen fungerer, og hvorfor fleksibel utdanning kanskje også med fordel bør innføres i din organisasjon.

Følg denne lenken for mer informasjon om konferansens program

Anbefalte poster
bottom of page