Kompetanseutvikling med fleksibel læring

 

 

 

 

 

cleaning.no renholdskonferanse 24-25 oktober vil daglig leder Trond Husby gi deg en oversikt på dagens moderne pedagogiske muligheter innen opplæring i renholdsfaget og renholdsledelse.

 

Renholdsbransjen er preget av at renhold er «ferskvare», hvor høyeste prioritet som oftest er å få utført arbeidet effektivt og i samsvar med avtalte frekvenser og kvalitetsmål. Arbeidgivere er likefullt pliktig til å gi sine medarbeidere nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt yrke, mens erfaring viser at dette ofte kan være vanskelig å gjennomføre nettopp på grunn av tidspress.

 

Moderne undervisningsmetoder har nå tatt spranget fra de gode gamle brevkursene, til dagens moderne nettbaserte undervisningsplattformer. Det er nå faktisk mulig å gjennomføre nettstudier inntil mastergrad for enkelte retninger. Cleaning.no er landets eneste offentlig godkjente skole for renholdsom tilbyr fleksibel utdanning i form av nettstudier, nettstudier kombinert med stedbaserte samlinger og andre fleksible tilpasninger. Trond vil i sitt foredrag forklare nærmere for deg hvordan nettskolen fungerer, og hvorfor fleksibel utdanning kanskje også med fordel bør innføres i din organisasjon. 

 

Følg denne lenken for mer informasjon om konferansens program

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Lik innlegget
Please reload

Anbefalte poster

Hvilke kulturelle utfordringer møter vi i arbeidslivet?

July 13, 2020

1/10
Please reload