Test dine INSTA kunnskaper gratis

 

Kvalitetssystemet NS-INSTA 800 er en standard for fastlegging og vurdering av rengjøringskvalitet. Kunder, leverandører og brukere av rom der INSTA 800 anvendes har forskjellige behov når det gjelder kunnskap og kompetanse om standarden, basert på hvilken posisjon personen har i organisasjonen.
 
Hvor mye kan du om visuell rengjøringskvalitet og standarden NS INSTA 800?
Vi har laget en liten quiz med 20 spørsmål med 3 svaralternativer, hvor du skal velge det svaret som høres mest riktig ut. Spørsmålene er knyttet til generell forståelse av kvalitetsbegrepet, og hovedprinsipper for visuelle kontroller av rengjøringskvaliteten.
Lykke til!
 
Start INSTA Quiz

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Lik innlegget
Please reload

Anbefalte poster

Hvilke kulturelle utfordringer møter vi i arbeidslivet?

July 13, 2020

1/10
Please reload