top of page

Nye kurs starter i februar!


Nye kurs starter i februar!

Har dere medarbeidere som skal ta fagbrev eller er du privatperson med lang og allsidig praktisk arbeidserfaring fra arbeid som renholder, men mangler teoretisk og formell kompetanse? Mange velger da å få dokumentert sin fagkompetanse ved å ta fagbrev, et bevis på at du er fagarbeider innenfor renholdsfaget, og har rett til å benytte yrkestittelen Renholdsoperatør.

Fagarbeidere får bedre lønn enn ufaglærte renholdere, og står sterkere i konkurransen om ledige jobber, samtidig som utdanningsnivået i bedriften gir en indikasjon på kvalitet når det konkurreres om oppdrag. Ditt fagbrev er altså verdifullt både for deg selv og din arbeidsgiver. Cleaning.no kurs er et eksamensforberedende fagbrevkurs for praksiskandidater. Kurset holdes i Oslo, Bergen og Stavanger. Vi kan også sette opp undervisning i andre byer, forutsatt tilstrekkelig deltagelse.

De fleste som følger vår teoretiske undervisning er samtidig i fullt arbeid som renholder. Vi har stor forståelse for at dette kan by på krevende uker for kursdeltageren, og vi ønsker derfor å gjøre det enklere for deg å planlegge dagene ved at kursene blir så fleksibel som mulig.

Tar du et fagbrevkurs hos cleaning.no får du inkludert i kurset;

  • Klasseromsundervisning ukentlig

  • Brukertilgang til nettkursene «Profesjonell Renholder del 1,2 og 3» på www.cleaner.no

  • Deltagelse på kurs i kvalitetsstandarden NS INSTA 800 (med eget kursbevis)

  • Dyktige kursholdere med lang erfaring og renholdsfaglig tyngde!

Dette kurset egner seg for deg som ønsker god fagkunnskap i renhold og som har praktisk erfaring fra renholdsyrket. Kurset gir nødvendig teoretisk innføring innenfor de ulike emner som blir prøvd i den teoretiske delen av fagprøven for renholdsoperatører. Du må beherske norsk språk tilstrekkelig til at du kan forstå læreren på klasseromsundervisningen, og kan lese og skrive tilstrekkelig til at du kan delta på tester og eksamen.

Ta kontakt med cleaning.no i dag for mer informasjon om fagbrevkurs. post@cleaning.no eller ring 90676906

Anbefalte poster
bottom of page