Nytt nettkurs for etablering og drift av renholdsvirksomhet

 

Skal du etablere egen renholdsbedrift, og føler behov for å styrke din kompetanse? Eller har du kanskje allerede startet en bedrift, eller er leder i en etablert renholdsbedrift, og ønsker å få litt mer faglig påfyll? Da er dette kurset for deg!

 

Kurs og kompetansesenteret cleaning.no lanserer i disse dager et helt nytt nettkurs beregnet for både unge nyetablerte renholdsbedrifter, og de som har holdt på en stund.

 

De fleste gründere er alene om å etablere og drifte sin bedrift, og må derfor ha kunnskap innen økonomi, marked, strategi, teknologi, lover og regler, administrasjon, salg, renholdsfaglig kompetanse osv. Listen er lang! For å gjøre det enklere for deg, og hjelpe deg til velfortjent suksess med din renholdsvirksomhet, har cleaning.no med sitt nettbaserte kurs samlet kunnskap, klokskap og erfaring om disse temaene, presentert i seks leksjoner. 

 

  1. Grunderen

  2. Firma/ økonomi

  3. Kompetanse

  4. Samarbeidspartnere

  5. Kvalitetssikring

  6. HMS - vernearbeid

 

Alle leksjoner avsluttes med en kunnskapsprøve. Ved bestått kunnskapsprøve og avsluttet kurs, vil deltageren motta kompetansesertifikat. Les mer om kurset her

 

Dette kurset inngår som del 1 av 4 nettkurs knyttet til etablering, drift og ledelse av renholdsvirksomhet. Lederkursene kan tas enkeltvis eller samlet, bidrar til styrket kompetanse, og at du kan stille ennå bedre rustet til å bygge opp din virksomhet til å bli en seriøs, lovlig, kvalitetsmessig og økonomisk lønnsom renholdsbedrift. Nettkursene kan også gjennomføres sammen med tradisjonell klasseromsundervisning, såkalt hybridlæring.

 

Leder del 1 - Etablering og drift av renholdsvirksomhet

Leder del 2 – Renholdsledelse

Leder del 3 – HMS – vernearbeid

Leder del 4 – Markedsføring (under utvikling)

   

Kursutvikleren cleaning.no er en uavhengig og aktiv samarbeidspartner for renholdsbedrifter og offentlige virksomheter. Medlemskap i cleaning.no gir trygghet, økt kompetanse og seriøsitet.

Les mer om medlemsfordelene her

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Lik innlegget
Please reload

Anbefalte poster

Hvilke kulturelle utfordringer møter vi i arbeidslivet?

July 13, 2020

1/10
Please reload