top of page

Stor respons på renholdskonferansen!


Årets renholdskonferanse er nå gjennomført i Bergen og Stavanger, med mange interessante foredrag, inspirerende forelesere og engasjerte konferansedeltagere. Denne uken startet vi vår rundreise i landet med cleaning.no renholdskonferanse 2017. Mange deltagere både fra private og offentlige renholdsvirksomheter har bidratt til engasjerende konferansedager med kommentarer, spørsmål og innspill til foredragene. Interessante temaer som f.eks ”Har vi behov for Insta 800”, ”Hva kan gjøres for å stoppe de useriøse aktørene” har skapt debatt og høy temperatur i møterommene. Kjell Bård Danielsens historiske tilbakeblikk på renholdets utvikling, servert med faglig innsikt, erfaring og glimt i øyet gav stor begeistring hos deltagerne. Er du enda ikke påmeldt konferansen? Du har fortsatt en mulighet, når konferansen fortsetter nå i følgende byer:

  • Oslo - 12-13 - september

  • Trondheim - 19-20 september

  • Tromsø - 21-22 september

Dette er renholdskonferansen du ikke må gå glipp av!

Kjell Bård Danielsen

Anbefalte poster
bottom of page