top of page

Cleaning.no konferanse & messe 2017


Velkommen til årets konferanse og messe for renholdsbransjen.

Konferansens program er nå klart, og har mange spennende foredrag fra dyktige og engasjerende foredragsholdere. Vi holder parallelle sesjoner som er tilpasset både ledere og renholdere, tilsammen 14 spennende innlegg både fra renholdsbedrifter, renholdskonsulenter og offentlige etater. For mer informasjon om temaer og foredragsholdere, se vårt program her.

Mange produsenter og forhandlere av renholdsutstyr, midler, maskiner og annet relatert til renholdsbransjen deltar også med sine utstillinger. En spennende og viktig arena for å knytte nyttige kontakter mellom utstyrsleverandører og konferansedeltagere.

Legg også merke til at det i konferanseavgiften også er inkludert både deilig lunsj samt et av våre populære nettkurs

Dette er renholdskonferansen og messen du ikke må gå glipp av! Meld deg på nå for å være sikker på å få plass.

Anbefalte poster
bottom of page