top of page

goclean - Norges nye renholdsblogg!


goclean.no

Velkommen til Norges eneste blogg for renholdsbransjen. Endelig er vi klare til å lansere bloggen for alle renholdere, ledere, leverandører og alle andre som på en eller annen måte er knyttet til renhold. Denne bloggen skal være et åpent forum hvor ulike tema rundt renholdsfaget vil bli tatt opp og diskutert. Vi håper derfor at leserne engasjerer seg og kommenterer og diskuterer rundt bloggpostene.

Har du noe på hjertet som du ønsker å publisere i et innlegg? Ta kontakt via e-post eller via kontaktskjemaet du finner i menyen. Våre sider er åpen for alle, men rimeligvis forventes et saklig nivå slik at vi får en mest mulig nyansert diskusjon og meningsutveksling. Alle innlegg på goclean må skrives under fullt navn.

Anbefalte poster
bottom of page