top of page

Informasjon til utstiller

I tillegg til å tilby konferansedeltagerne et interessant faglig program, inviterer vi også utstillere til å delta med stands for sine produkter og tjenester.

 

Som utstiller på cleaning.no konferansen får du en god mulighet for relasjon og nettverksbygging med kunder. Utstillingen holdes i konferanseavdelingen hvor fagprogrammet for konferansen avholdes, så man er i umiddelbar nærhet til alle deltakere. Vi har satt av rikelig med plass for våre utstillere, hvor vi også tar hensyn til utstillernes behov for hensiktsmessige fasiliteter.

 

Konferansens program går over to dager, og har parallelle sesjoner tilpasset både ledere og renholdere. Konferansen henvender seg til ledere og renholdere i renholdsbedrifter, kommuner, offentlig virksomhet, private bedrifter, privatpersoner m.fl.

Utstillingsavgift

Fast minimum leie inkluderer ca 6 m2 standplass, konferansebord, stoler, strøm, wifi. Priser eks. mva. Påmeldingen er bindende. Bestilte plasser kan benyttes av andre utstillere dersom det blir gitt beskjed om dette senest innen 14 dager før messestart.

 

Vi tar forbehold om endringer som skyldes forhold utenfor vår kontroll, for eksempel sykdom.

 

For mer informasjon:

 

Trond Husby

Tlf: 906 76 906

E-post: trond.husby@cleaning.no  

www.cleaning.no

bottom of page