top of page

Hvordan arbeide smartere ved å benytte framtidens sensorteknologi

Foreleser; Frank Oksavik SCA Hygiene Produkt

 

Frank arbeider i SCA som account manager, og med merkevaren Tork de siste 10 år. Han har nå ansvaret for lansering og salg av Tork EasyCube i Norge. Tork EasyCube er et komplett system med oppkoblede enheter som vil være med på å øke kvaliteten og effektiviteten i renholdet, samt mer motiverte ansatte. Som en bruker av TEC har uttalt: «På vårt område kan vi gå opp til 10 minutter for å kontrollere et toalettrom. Under et skift kan vi gå mere enn 10 000 skritt. Med Tork EasyCube blir hvert steg mere verdt».

Tema; Hvordan arbeide smartere ved å benytte framtidens sensorteknologi

 

Tork EasyCube™ er en skybasert tjeneste som henter informasjon i sanntid fra tilkoblede enheter. Presis informasjon, som vises i en brukervennlig applikasjon, dirigerer rengjøringsteamet akkurat dit det trengs. Resultatet er en ny logikk for rengjøring, som tilbyr konkrete besparelser på arbeid, bedre kundetilfredshet og en revolusjonerende forbedring av personalets motivasjon.

 

I foredraget vil Frank forklare nærmere hvordan systemer med sensorteknologi er bygd opp, og hvordan man ved hjelp av dette kan arbeide smartere.

Kun Stavanger, Oslo og Trondheim.

Frank Oksavik

bottom of page